Dropstep Logo

Hoe online funnels conversie kunnen verhogen

Undergroundgym Arnhem Sentrify online funnels

De kracht van online funnels

In de digitale wereld van vandaag zijn online funnels een essentieel hulpmiddel geworden voor het verhogen van de conversie. Bij Dropstep begrijpen we de waarde van een goed ontworpen funnel en werken we nauw samen met Sentrify, het toonaangevende online groei platform, om onze klanten te helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Samenwerking met Sentrify

Onze samenwerking met Sentrify stelt ons in staat om krachtige online funnels te creëren die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Een van de meest succesvolle implementaties hiervan is de online funnel die we hebben ontwikkeld voor Undergroundgym Arnhem.

Case study: Undergroundgym Arnhem

Voorheen gebruikte Undergroundgym Arnhem losse formulieren voor het boeken van proeflessen en het inschrijven van nieuwe leden. Dit proces was tijdrovend en inefficiënt. De sportschool eigenaar moest handmatig elke aanmelding verwerken en opvolgen, wat leidde tot gemiste kansen en een lagere conversie.

Met de hulp van Sentrify hebben we dit proces volledig geautomatiseerd. Nu vult een potentiële nieuwe klant het formulier in op de gratis proefles pagina en kiest zelf een les die hij of zij wil volgen. Zowel de sportschool eigenaar als het potentiële lid ontvangen een bevestigingsmail met alle benodigde informatie. Een dag voor de proefles krijgt de klant een herinneringsmail en op de dag zelf een WhatsApp bericht.

Na het volgen van de proefles krijgt de klant automatisch een e-mail waarin gevraagd wordt naar de ervaring, en wordt direct doorgestuurd naar de inschrijfpagina. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de kans dat de klant zich daadwerkelijk inschrijft, wat resulteerde in een significante stijging van de conversie.

Voordelen van geautomatiseerde funnels

Het gebruik van geautomatiseerde funnels biedt tal van voordelen voor bedrijven:

  • Tijdsefficiëntie: Door het automatiseren van repetitieve taken bespaar je kostbare tijd.
  • Hogere Conversie: Geautomatiseerde opvolging en herinneringen zorgen voor een hogere kans op conversie.
  • Verbeterde Klantbeleving: Klanten ontvangen tijdige en relevante communicatie, wat hun ervaring positief beïnvloedt.
  • Inzicht in Klantgedrag: Met geautomatiseerde funnels krijg je waardevolle data over klantgedrag en -voorkeuren.

Hoe Dropstep en Sentrify kunnen helpen

Bij Dropstep werken we samen met Sentrify om onze klanten te voorzien van op maat gemaakte online funnels die hun specifieke bedrijfsbehoeften adresseren. Of je nu een sportschool runt zoals Undergroundgym Arnhem, of een ander type bedrijf, wij kunnen je helpen je conversie te verhogen en je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Heb je interesse in hoe online funnels je bedrijf kunnen helpen groeien? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bezoek ook onze navelpiercing pagina voor meer informatie over onze diensten.

Meer over Dropstep

Dropstep is toegewijd aan het helpen van bedrijven om hun online aanwezigheid te optimaliseren en hun conversie te verhogen. Onze samenwerking met Sentrify stelt ons in staat om de nieuwste technieken en tools te gebruiken om jouw bedrijf te laten groeien. Bezoek onze blog voor meer tips en inzichten over online marketing en bedrijfsoptimalisatie.

 

Deel dit artikel :

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor tips.

Wil je meer klanten bereiken?