Strategie & Advies

Heb je behoefte aan een second opinion of wil je sparren over online uitdagingen, wil je out of the box kijken naar new business of middels een design sprint werken? Het kan allemaal bij ons. Neem contact met ons op hiervoor.

Waar kunnen we je mee helpen?

Online Strategie

Vanuit een vraagstuk een online strategie opzetten met daarin duidelijke deliverables, deadlines en doelen.

Meer weten

Een website beginnen is tegenwoordig niet zo moeilijk meer, maar om echt online succes te hebben zul je een duidelijk plan moeten hebben waarin je je doelgroep goed in kaart hebt gebracht en vanuit daar de juiste kanalen inzet en vervolgens goed een vinger aan de pols houd om te kijken of je je doelen haalt en of je nog op het juiste spoor zit. We kunnen je hierbij begeleiden vanwege onze jarenlange ervaring!

Second opinion

Een SEO scan, je website laten checken, je Analytics bekijken. Wil je dat er onafhankelijk naar je huidige online platform gekeken word dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten

We kunnen onafhankelijk naar je website, je SEO, je Google diensten of andere online zaken kijken. Met een professionele maken we een check en op basis daarvan geven we advies en kunnen we eventueel ook je webbureau aansturen als je het zelf lastig vind om de vertaling te maken van visie naar concrete verbeteringen.

Out of of the box

Out of the box sparren over online vraagstukken waarin we een vraagstuk uitkleden naar een concreet plan.

Meer weten

Heb je een idee maar weet je niet zo goed waar te beginnen of hoe dat te vertalen naar een online toepassing? Een goed moment om samen te zitten is om de ideeën op tafel te gooien en dan via methodes te gaan bepalen wat het doel is, wie de stakeholders zijn en van daaruit tot een concreet idee en plan te komen!

Workshops & Training

Wil je een workshop of een training voor jou en je medewerkers over onderwerpen als WordPress, E-mail marketing, Google Analytics of andere tools?

Meer weten

We geven regelmatig aan kleine en grotere groepen workshops over diverse onderwerpen als Mailchimp,

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!