Security & Privacy

Security en Privacy, 2 onderdelen die de laatste tijd volop in het nieuws zijn. We herinneren ons allemaal de berichten over DDOS aanvallen op banken maar ook Dropbox accounts die gehackt zijn waardoor er een hoop gevoelige informatie op straat komt te liggen.

Waar staat mijn data

Heb je een contactformulier op je website dan sla je al gevoelige data van je klanten op! Weet je hoe die data opgeslagen is. Waar staat de server, is dat buiten Europa, zo ja hoe streng of soepel zijn ze daar qua privacy. Maak je gebruik van gratis plugins, hoe verdienen die partijen geld. Grote kans dat dat via de data van je website gaat. Allemaal zaken waar we niet bij stilstaan maar als het mis gaat zijn de gevolgen wellicht enorm en de kosten wellicht ook.

Advies & implementatie

Samen met onze cyber partner kunnen we je helpen om  uitgebreide testen en scans te verrichten en op basis daarvan verbetertrajecten uit te zetten. We kunnen load testen organiseren of je website geschikt is voor grote hoeveelheden data. Al onze website leveren we met SSL certificaten zodat je het groene slotje ziet terwijl je browst.