Gebruiksvriendelijke (mobiele) Webites & Webshops

Al jaren gebruiken we Open Source CMS systemen om websites en webshops te maken. Van simpele bedrijfswebsites tot grote webshops die waar duizenden producten in zitten. Eenvoudig te beheren en eenvoudig uit te breiden. We houden rekening met de laatste trends en testen deze ook op verschillende apparaten.

Mobile first

We zijn inmiddels het mobile first tijdperk alweer voorbij en zitten nu in de AI first periode. De mobiele telefoon (smartphone) is inmiddels niet meer uit ons leven weg te denken. We gebruiken hem voor alles. Dus je website zal ook prettig moeten functioneren op je mobiel want ook daar zoeken we naar diensten en of producten en op een smartphone gaan we anders om met informatie dan op een desktop.

Kan ik dan niet beter een App bouwen? Nee, we hebben veel apps op onze telefoon maar als je goed kijkt naar de apps die je dagelijks gebruikt dan zijn dat voornamelijk

 • Whatsapp
 • Social Media (Facebook, Instagram, Snapchat, Facebook messenger)
 • Mail (Gmail, Hotmail)
 • Bankieren apps
 • Youtube
 • Google Maps

Een goed vindbare en prettig navigerende mobiele website is meer dan voldoende.

Gebruiksvriendelijke navigatie

We zorgen voor een gebruiksvriendelijke navigatie. Maak het zo makkelijk mogelijk voor je klant. Laat hem via verschillende kanten bij de door jou belangrijke content komen, dat kan via menu's maar ook via links in teksten. We zorgen voor een duidelijke structuur zodat je je klant door een logische website kan gidsen. Vergelijk het met de Albert Heijn waar de melkproducten allemaal bij elkaar staan. Content die aan elkaar gekoppeld is moet dicht bij elkaar staan en een gebruik mag dit niet over het hoofd kunnen zien.

Snelle laadtijd websites

Snelheid is belangrijk, Google vind het belangrijk dat je website snel geladen is en je klanten willen ook niet wachten tot de site nu eindelijk geladen is.

We bouwen onze websites altijd op deze principes, een site met veel plaatjes is over het algemeen "zwaarder" dan sites met weinig plaatjes maar we kunnen door diverse trucs als caching en het optimaliseren van de plaatjes ervoor zorgen dat de website altijd snel geladen is.

Beveiligde websites (SSL)

Een aantal jaar geleden kondigde Google aan dat het sites die beveiligd waren (SSL Certificaat, groene slotje in je adresbalk) voorrang ging geven boven sites die dat niet deden. Omdat er steeds meer gehackt word zijn er steeds meer tools die checken of je website wel veilig is en een SSL certificaat hebben. Elke site die we nu hebben bevat een SSL certificaat zodat je gebruiker direct een veilig gevoel heeft en weet dat er zorgvuldig met zijn gegevens en internetgedrag omgegaan word.

Wordpress websites populair in de hele wereld

Joomla, Magento, Opencart, Wordpress, we hebben er de afgelopen jaren veelvuldig mee gewerkt. Wordpress heeft de laatste jaren onze sterke voorkeur vanwege de vele plugins, de goede SEO prestaties binnen Google en de mogelijkheid om snel door te groeien.

Referenties websites en webshops

Een aantal websites waarin wij in het verleden of nog steeds aan gewerkt hebben:

 • Sneakers & Zo
 • Positive Touch
 • Krullen & Zo
 • DoesburgDirect
 • Any2Web
 • Aandrijftechnisch Buro

  

Meer weten over websites en webshops

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.