Veelgehoorde problemen

1Een website maken is duur

Dat hangt er vanaf wat je wil en hoe je je doel wil bereiken. Een website maken hoeft helemaal niet duur te zijn. Wat erg belangrijk is is om te kijken wat je doel is, wie je doelgroep is, waar zitten ze en hoe ga ik ze bereiken. Op basis van die gegevens kun je een keuze maken voor bijvoorbeeld een blog, webshop of social media strategie.

Meer weten

2Een website onderhouden is moeilijk
Absoluut niet, met een juiste keuze voor een CMS systeem kun je overal en ten alle tijden je website goed onderhouden. Een artikel toevoegen, bewerken of verwijderen kun je tegenwoordig al vaak via je mobiel. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.
3Een website kost alleen maar geld, het levert me niks op

Een website kost inderdaad geld maar het kan je van alles opleveren, meer verkopen, meer exposure, meer naamsbekendheid etc. De vraag die gesteld moet worden is wat is je doel, wie is je doelgroep en hoe ga ik ze bereiken. Op basis van die elementen moet je je website inrichten en ervoor zorgen dat men als men op je website is ook daadwerkelijk naar een bewuste actie geleid gaat worden.

Meer weten

4Mijn website werkt niet

Wat werkt er precies niet. Wat zijn de belangrijkste doelen van je website. Heb je al eens goed samen met je webbouwer gekeken naar de statistieken van je website. Waar komen je bezoekers vandaan, waar haken ze af.<.p>

Vaak na een grondige analyse kun je al snel erachter komen waar zaken verbeterd kunnen worden. Meten is weten en dat moet je vaak doen en dan steeds verder finetunen.

Meer weten

5Wordpress is niet veilig

Wordpress is het meest gebruikte Open Source systeem op de wereld met de meeste plugins, iedereen kan plugins maken en dat maakt het tot een platform waar hackers graag hun tanden in willen zetten want eenmaal een lek gevonden en je kunt duizenden websites platleggen.

Het is daarom belangrijk dat je weet welke extensies je installeert, je er altijd voor moet zorgen dat Wordpress en plugins up to date zijn en zorgt voor een beveiligde verbinding en de juiste security maatregelen.

6Ik wil bovenaan in Google staan

Dat wil iedereen dus zullen we daar tijd, energie, soms geld en een hoop passie in moeten steken.

Indien je budget het toelaat is Adwords een uitstekend middel om jezelf snel zichtbaar te hebben in de zoekresultaten.

Wil je organisch goed gevonden, dan zul je er tijd in moeten steken, artikelen schrijven, actief op social media, opvolging van acties middels nieuwsbrieven, goede content waar je klant echt op zit te wachten. Het is dus geen eenmalige actie maar een weloverwogen stappenplan wat je moet volgen en waarin je soms ook keuzes moet maken op welke zoekwoorden en in welke regio je gevonden wil worden. Gevonden worden op hypotheken landelijk versus hypotheken Arnhem is een wereld van verschil qua concurrentie.

De oplossing

De oplossingen van de veelgehoorde problemen zijn vaak niet al te moeilijk en hoeven niet heel duur te zijn. In een persoonlijk gesprek en met behulp van statistieken kunnen we al snel tot een lijst van zaken komen die we kunnen en moeten aanpassen.

Dat kunnen we weer meten en zo werken we toe naar een situatie waarin iedereen tevreden is.

Maak een afspraak